• 04 530 2222
  • carhifi@siol.net
  • Pon. – Pet.: 8-9h in 14-16h, oz.po dogovoru, Sobota ,Nedelja,Prazniki Zaprto

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

Bluetooth

Parrot / Bury

nova serija unikatnih prostoročnih setov proizvajalca Parrot in Bury. Bluetooth instalacijo je moč vgraditi v vsako vozilo, posebnost nove linije izdelkov pa je tudi v tehnologiji katera podpira predvajanje vam najljubše glasbe iz vašega priljubljenega medija. Poleg telefonskih pogovorov in neodvisne glasovne prepoznave, vam preko integriranih vmesnikov ponuja možnost povezave z: iPod, iPhone,i Touch, USB ključem, USB MP3 predvajalnikom, Bluetooth stereo napravami, CD predvajalniki in MiniDisc komponentami ter  tudi s spominskimi karticami.

Navigacija

cestni navigator s funkcijo prostoročnega telefoniranja in možnostjo uporabe sprejemnika prometnih informacij so dostopni že od 120 € z ddv

Brezžična tehnologija Bluetooth uporabnikom omogoča prostoročno telefoniranje preko vgrajenega mikrofona in zvočnika . Preprosto preko Bluetooth-a povežite združljiv telefon in Navigacijo, nato se lahko popolnoma posvetite cesti. Telefonske številke vnašate preko na dotik občutljivega zaslona nüvi. Na klic prav tako odgovorite s preprostim dotikom zaslona, nato vgrajen mikrofon nüvi zvok prenese na telefon.

pošljite email povpraševanje v parih stavkih z vašimi polnimi podatki ter GSM številko na naš email: carhifi@siol.net

lp, Car&hifi Oldtimers,d.o.o.

© Carhifi 2019 | Izdelava spletne strani: Mandu d.o.o.